Wil jij die bonus van €250 en 100 free spins bij Circus.nl?

75 Ball bingo

Het spelletje bingo is helemaal geen ingewikkeld spel waardoor het voor heel veel mensen geschikt is om te spelen. Dit is ook één van de redenen waarom het spelletje door jonge en oude mensen gespeeld wordt. Bij het spelen van bingo zijn er eigenlijk twee hoofdvarianten te onderscheiden:

–75 ball bingo
–90 ball bingo

LogoCasinoBonusFree SpinsSpelen
Circus.nlCircus.nl€250100Speel nu!
Jacks.nlJacks.nl€1000Speel nu!

Spelregels

Het verschil zit hem in het aantal balletjes dat in het rad worden gestopt. Bij 90 ballen betekent dit het volgende:

Elke speler krijgt bij bingo een bepaald aantal kaarten met daarop 6 rijen en 5 kolommen. Boven elke kolom staat een letter:

–Boven de eerste kolom staat de letter B
–Boven de tweede kolom staat de letter I
–Boven de derde kolom staat de letter N
–Boven de vierde kolom staat de letter G
–Boven de vijfde kolom staat de letter O.

Onder deze kolommen bevinden zich vijf rijen. In deze vijf rijen zijn dus in totaal 25 hokjes. In al deze hokjes staat een nummer. Hierbij moet het volgende vermeld worden:

–In het middelste hokje staat nooit een nummer
–Elk nummer komt maar één keer voor op de kaart.

De nummers die op de kaart staan, zijn compleet willekeurig opgesteld. Er zit dus geen logica in met bijvoorbeeld een vast rijtje zoals 5-7-9-11-13. Dat soort dingen zijn totaal niet aan de orde.

Elke kolom heeft de beschikking over zijn eigen reeks getallen. In kolom 1 kunnen de getallen 1 t/m 15 staan terwijl in kolom de getallen 16 t/m 30 kunnen staan.

75 Ball bingo

Als de kaarten aan alle spelers uitgedeeld zijn, kan het spelletje 75 ball bingo beginnen. Hierbij is het de bedoeling dat de spelers zo snel mogelijk (een gedeelte van) de kaart vol hebben.