Betalen

Bingo is een bijzonder spelletje dat door de opkomst van het internet behoorlijk veranderd is. De geschiedenis van het spelletje gaat al terug tot de 16e eeuw. Het is vooralsnog niet helemaal bekend waar het spelletje uitgevonden is, maar de meeste onderzoekers denken dat dit ergens in Italië is geweest. In Italië speelden ze voor het eerst een spelletje dat qua spelregels en spelvormen heel erg leek op Bingo.

In de afgelopen eeuwen is het spelletje ontwikkeld tot het spelletje dat het anno 2016 is. Dit spelletje is aantrekkelijk voor jong en oud en het heeft daardoor heel veel fans in de heel Europa en in heel de wereld. Toch is er in de loop der jaren het een en ander veranderd bij dit spelletje.

LogoCasinoBonusFree SpinsSpelen

Bingo spelen

De setting van dit spel was vroeger heel anders. Vroeger kwamen mensen in een grote groep bij elkaar om samen gezellig een spelletje te spelen. In negen van de tien gevallen was dit bingo omdat dit met 100 man ook gedaan kan worden. Voor veel mensen was het spelen van bingo derhalve een ultieme vorm van ontspanning en gezelligheid. Het speldoel van bingo was daardoor ook om gewoon een leuke middag te hebben met vrienden.

Tegenwoordig is de setting van het spel heel erg veranderd. Bingo kan tegenwoordig namelijk via de smartphone, tablet en laptop worden gespeeld. Hierdoor komen de mensen niet meer bij elkaar, maar kunnen ze het notabene vanaf het toilet spelen.

VVV bonnen

Vroeger werd het spelletje ook niet zozeer om geld gespeeld. Er werden hoogstens enkele cadeaus aan de winnaars gegeven. Hierbij kan je denken aan VVV bonnen of een bosje bloemen. Met de hedendaagse online bingo sites wordt er echter om puur geld gespeeld. Dit kan bijvoorbeeld op sites als onlinebingosite.net. Deze bingo site biedt aan heel veel gebruikers de mogelijkheid om voor geld het spelletje bingo te spelen. Bij deze vorm van bingo moet er dan ook een vorm van betalen zijn natuurlijk als een speler het spelletje heeft gevonden.

Online bingo sites

Hiervoor hebben de meeste online bingo sites meerdere manieren om de spelers uit te betalen. Vaak gaat dit gewoon via een transactie op het bankrekeningnummer van de speler. Maar, wij bespreken nu eigenlijk al de laatste stap. Er is namelijk nog een eerste stap; de stap waarbij de spelers zelf moeten betalen zodat ze mee kunnen doen aan het spelletje. Dit kunnen de spelers in de meeste gevallen doen via Ideal of via een kaart van PaySafe. Op die manier kunnen de spelers hun speltegoed aanvullen zodat ze mee kunnen spelen met dit ontzettend leuke spel.