Wil jij die bonus van €250 en 100 free spins bij Circus.nl?

Bingo met iDeal

Al honderden jaren geleden werd het ontzettend populaire spel bingo uitgevonden. Het is vooralsnog onduidelijk waar het spel precies is uitgevonden, maar de meeste onderzoekers denken dat het spel zijn oorsprong in Italië vindt. Hoogstwaarschijnlijk speelden ze in de 16e al bingo in Italië. Door de expansies van destijds werd het spelletje door de hele wereld overgenomen. Door die reden is het ook in Nederland gekomen. In de eerste honderden jaren van het spel bingo werd dit spel voornamelijk gespeeld vanwege de gezelligheid die het met zich mee brengt. Dat is tegenwoordig wel anders.

LogoCasinoBonusFree SpinsSpelen
Circus.nlCircus.nl€250100Speel nu!
Jacks.nlJacks.nl€1000Speel nu!

Bingo met iDeal

Bingo wordt anno 2016 het meeste gespeeld via de online bingo sites. Op deze sites kunnen mensen zich inschrijven om online potjes bingo te spelen. Hierbij draait het voornamelijk om het geld dat er wordt ingezet. Bij elk potje bingo wordt er een bepaald prijsbedrag voorgeschoteld aan de spelers. De spelers kunnen dit winnen door zelf geld in te zetten op het spelletje. Dit betreft echter volledig echt geld waardoor spelers dit wel in eerste instantie moeten betalen. Het betalen hiervan kan bijvoorbeeld met iDeal. Wie had ooit gedacht dat de volgende term een hit zou worden op internet; bingo met iDeal? Het zegt min of meer heel veel over de huidige status van dit oeroude gezellige spelletje. Het draait tegenwoordig voornamelijk om geld en dat geld kan door spelers betaald worden met behulp van iDeal.

Bingo spelen

Het grote voordeel van iDeal is dat het geld direct op je account komt te staan. De doorlooptijd van iDeal is nihil (hoogstens een paar minuten). Hierdoor kan je direct gaan spelen indien je daar zin in hebt. Hierdoor is iDeal eigenlijk wel de meest geschikte betaalmethode voor spelers die graag online een potje bingo spelen.