Bingo met PaySafeCard

Bingo is anno 2016 een bijzonder spelletje geworden. Al sinds de 16e eeuw spelen heel veel mensen bingo. Het werd destijds uitgevonden in Italië en door de expansie in die eeuw ging het spel al snel de hele wereld over. Ook in Nederland sloeg het spelletje direct aan.

LogoCasinoBonusFree SpinsSpelen

Spelregels Bingo

Door de opkomst van het internet is dit spelletje behoorlijk veranderd. De spelregels zijn over het algemeen redelijk gebleven, maar de 'setting' waarin het wordt gespeeld is behoorlijk veranderd. Veel mensen hebben bij bingo het volgende beeld;
Allemaal oude mensen die in het verzorgingstehuis een potje bingo spelen omdat ze zich anders gaan vervelen. Bingo biedt voor deze mensen de perfecte mogelijkheid tot ontspanning en gezelligheid.

Bingo online spelen

Dit ligt echter heel anders tegenwoordig. Er zijn gigantisch veel mensen die bingo online spelen. Hierbij speelt geld een hele grote rol; met het spelen van bingo via de online bingo sites is het mogelijk om geld te verdienen. Hiervoor moeten de spelers in eerste instantie zelf wel geld in zetten. Dit geld moet daardoor wel door de spelers zelf betaald worden.

Bingo met PaySafeCard

Hoe doen de spelers dit dan? Dit kunnen ze doen door te betalen met een Paysafecard. Een Paysafecard is een soort van pasje waarop geld gezet kan worden. Dit pasje is gekoppeld aan een uniek nummer. Als jij een Paysafecard koopt met daarop een tegoed van 20 euro, kan je deze 20 euro vervolgens inzetten bij het spelen van bingo. De paysafecard is gekoppeld aan een uniek nummer; dit nummer moet je invoeren bij het opwaarderen van je speeltegoed. Wie had ooit gedacht dat de volgende term een hit zou worden op internet; bingo met Paysafecard?

Tegenwoordig is dit toch echt aan de orde. Het is wellicht het levende bewijs dat bingo in de afgelopen jaren gigantisch veranderd is. Het is voor veel mensen echter een perfecte manier om op een leuke manier extra geld proberen te verdienen. Het biedt daarnaast ook een fijne vorm van ontspanning en gezelligheid.